BİTLİS / GÜROYMAK - Gölbaşı Anaokulu

Ara

Sağlıklı ve güçlü yarınlara ulaşabilmenin yegane yolu milli ve yerli üretimdir. Ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını düşünerek alışveriş yaparken her zaman yerli ve milli ürünleri tercih etmeli, çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren tutumlu olmayı öğretmeli, tasarrufu ve yerli malların kullanılmasını özendirmeliyiz. Bu düşünceyle Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında hem bilinçlendik hem de karnımızı güzelce doyurduk.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Vatandaşlarımızdan aldığı güç ve destekle dayanışmanın, adaletin, insanlığın, tarafsızlığın ve barışın simgesi olan Türk Kızılayı dünyanın dört bir yanındaki tüm insanlığa şefkat elini uzatmaya devam ediyor. Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendik. Öğrendiklerimizi dramamızla canlandırdık.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanımızın gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice yüz yıllara.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzdaki tüm öğrencilerimizin katılımıyla başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimiz anısına fidan dikimi gerçekleştirdik. Hepsini rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Kış mevsimi turşusuz olmaz dedik ve kollarımızı sıvadık. Limonlu mu yoksa sirkeli mi diye tartışmadan turşularımızı aile katılımımızla kurduk. Tadını merak eden herkesi okulumuza bekleriz:)