BİTLİS / GÜROYMAK - Gölbaşı Anaokulu

Gölbaşı Anaokulu

04345222075
Adres
GÖLBAŞI BELDESİ KÖŞK MAH. ANAYOL CAD. GÖLBAŞI ANAOKULU BLOK NO 139 GÜROYMAK / BİTLİS
Vizyon
Vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen bir eğitim ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Gölbaşı Anaokulu olarak öğrencilerimizi araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, paylaşımcı, çevreye duyarlı, dürüst ve saygılı , kültürel, ahlaki, milli ve manevi değerlere bağlı , öğrenmeye ve gelişime açık bireyler olarak yetiştirmek misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.
08:30 / 13:30
Kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Beldeden ilçeye öğretmenler için ayarlanan servisler ve belde ile ilçe arasında belediyeye ait otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Belde
İlçe merkezine 10 km , Bitlis il merkezine ise 40 km mesafededir.